Чи буде сезон 2022 у Коблеві?

З початком літа до редакції Коблево Інфо та в наш інстаграм стали надходити сотні питань про сезон на Чорноморському узбережжі. Всі ми з вами любимо Коблево, теплі сонячні промені та нереально красиві морські заходи у Коблеві. Сезону бути! Адже, як сказав наш президент Володимир Зеленський, економіку підтримувати треба, особливо в такий тяжкий час. Так що сезон буде, не такий, звичайно, масштабний, як ми з вами звикли, але все ж таки поніжиться під сонячним промінням цього літа можливість є.
Голова Миколаївкою ОДА Віталій Кім ще в травні прокоментував ситуацію про сезон, що наближається, і його реалізацію в цілому. Як повідомляє портал новин novosti-n.org

Віталій Александрович Кім розповів:

«Курортний сезон так чи інакше буде. Працюватимуть бази, які мають внутрішній басейн, аквапарки та інше. Але ми також опрацьовуємо питання щодо використання моря та прибережної лінії»

Що працюватиме в Коблеві влітку 2022


Деякі бази відпочинку та готелі з басейнами працюватимуть все ж таки будуть. Адже підтримувати економіку країни вкрай необхідно, особливо зараз. Та й відкладати життя на потім навіть психологи не радять. Потрібно їхати на море хоча б заради морського повітря, насиченого йодом та корисними мікроелементами. Тому, що наша нація має бути не лише сильною духом, а й фізично здоровою.

Вихід до моря, на жаль, поки що закритий задля загальної безпеки узбережжя. Але є чудова альтернатива — поряд є Тилігульський лиман із чудовим пляжем, там купатися можна. Особливо сподобається малюкам, бо у лимані пологе дно та чиста тепла вода.
Вирушаючи на море, та й у будь-яку поїздку обов’язково майте при собі всі необхідні особисті документи та документи на дітей та транспортні засоби, а також невеликий запас палива.


Які бази та готелі працюють:


Ціни варіюватимуться від 350 до 1500 гривень на добу за номер.

Увага власникам баз, готелів, кемпінгів та котеджів у Коблеві! Якщо ви плануєте запустити свій об’єкт, зв’яжіться з нами за номером: +38 068 120 73 59.


Де поїсти? Кафе та ресторани



Які магазини працюють



Пляж та купання


Пляж Коблево відвідувати поки що не можна. Але на базах та готелях з басейнами є спеціально обладнані зони для засмаги зі зручними шезлонгами. Альтернатива морю у 2022 році – купання у Тилігульському лимані.

Зв’язатися з нами можна за номером:

Бережіть себе та мирного вам неба. Все буде Україна ♥

Відповіді на запитання наших читачів

Чи буде все зачинятись о 22:00 годині?

— Курорт підпорядковується правилам комендантської години. Ми орієнтуємось на комендантську годину Миколаївської області.

Які є АЗС поруч з Коблево? Яка ситуація з паливом?

— Найближчі заправки знаходяться в селищі на трасі М-14. Це БРСМ, ANP та AMIC Energi. Також заправки є в сусідньому місті Южне. Але ситуація з паливом така сама, як у всій області. Радимо встановити на телефон мобільні додатки заправних станцій, та слідкувати за наявністю палива онлайн.

Чи будуть працювати нічні клуби?

— Скоріш за все ні, бо це суперечить правилам комендантського часу. І перш за все безпеці узбережжя вцілому.

Хочемо фото та відео пляжу прямо зараз!

— Наша редакція звісно ж розуміє вашу цікавить подивитись на море хоча б через екран гаджетів. Але зрозумійте, що наразі публікувати фото та відео вкрай нерозумно і небезпечно.

Які є розваги?

— Якщо ви маєте на увазі парки розваги, атракціони, катання на банані та шумні вечірки, то це точно не про Коблеве 2022. Але поруч працює устрична та равликова ферма, можна поїхати на екскурсію та насолодитись природою.

Чи буде працювати аквапарк?

Ні, цього року аквапарк не буде відновлювати роботу.