Добрі справи робити приємно! Команда Koblevo Travel допомогла тваринам в Коблево

Так, робити добрі справи надзвичайно приємно, особливо допомагати братам меншим. Не дивлячись на те, що деякі місцеві «діячі» при першій же нагоді намагаються підколоти компанію Koblevo Travel в якійсь «невірній» діяльності, наша команда мовчки продовжує не словом, а ділом допомагати громаді. Доречі, не являючись мешканцями громади ми серцем все ж таки живемо тут. Бо Коблеве наш ментальний дім, який сьогодні, як і кожен із нас, потребує допомоги.


Допоможи чотирилапим, та буде тобі щастя!


Деякі хатні тварини, які звикли до людського піклування, залишились без хазяїв під час війни. Але в Коблево є добрі люди, які піклуються про безхатніх котиків та песиків. Дві організації в Коблеве займаються забезпеченням їжі та навіть притулку для братів наших менших.

Але сьогодні, коли не всі мають розкіш працювати та заробляти, купляти їжу для котів та собак стало складніше. До нас за допомогою звернулись місцеві організації по захисту тварин, бо ми маємо розвинуті соціальні мережі та зв’язки по всій Україні. І можемо допомогти організувати гуманітарну допомогу тваринам.

Наша команда в буквальному розумінні перевернула весь інтернет в пошуках гуманітарної допомоги в вигляді корму для Коблівських тварин. Нам відгукнулась компанія ЗОО «ФЕНІКС» і запропонувала свою допомогу. Для коблівських чотирилапих друзів компанія передала:

  • 72 кілограми корму для кішок
  • 120 кілограмів корму для собак

Керівник компанії разом із головним редактором особисто передали організаціям в Коблево корм для пухнастих улюбленців.

Добрі справи робити приємно. Але ще тепліше на душі стає від розуміння того, що така справа цілком могла зберегти чиєсь маленьке життя. Будьте уважні до братів наших менших. І не залишайте їх, навіть під час війни.

Все буде Україна!